برندهای ملی باید در مورد مینیاپولیس موضع بگیرند

ما با نماد صنعت مارک ریتسون در ADWEEK MiniMBA در بازاریابی همکاری می کنیم، برنامه ای که به شما کمک می کند بهترین بازاریاب باشید. دوره بعدی از 7 آوریل شروع می شود – اکنون ثبت نام کنید (یا آن را برای یکی از اعضای تیم خود در نظر بگیرید).
این هفته، ما دو ستون همراه از مارک را منتشر می کنیم که آیا مارک های بزرگ باید به طور عمومی در مورد رویدادهای مینیاپولیس اهمیت دهند. در اینجا دیدگاه دیگری است.
یک عکس تمام هفته مرا آزار می دهد.
تصویری دانه دانه از یک کودک پنج ساله که کلاه اسم حیوان دست اموز آبی بر سر دارد و کوله پشتی دوران پیش دبستانی خود را به چنگ گرفته است که با پدرش توسط ماموران ICE در مینیاپولیس بازداشت شده است.
سیاست شما، هر دیدگاهی که در مورد اقدامات مهاجرتی دارید، این تصویر نشان دهنده چیزی بی سابقه در تاریخ مدرن آمریکا است.
و با این حال، همانطور که اظهارات بزرگترین شرکتهای آمریکایی را مرور میکنم – که مقر بسیاری از آنها در کیلومترها دورتر از جایی که رنی گود توسط یک مامور فدرال به ضرب گلوله کشته شد، قرار دارد – متوجه میشوم که به خلأ خیره شدهام. فضایی از هیچ شرکتی که در آن جایگاه برند معنادار باید وجود داشته باشد.
من می دانم که برخی توصیه می کنند احتیاط کنید. اما داده ها و شواهد تجاری نشان می دهد که سکوت در مواقع بحران واقعی خطرات ویرانگر خود را به همراه دارد. مینیاپولیس یک میدان مین سیاسی نیست. این یک آزمون تعیین کننده از شخصیت شرکت است.
اکثریت قاطع
بیایید با اعداد مهم شروع کنیم. یک نظرسنجی نیویورک تایمز / سینا نشان داد که 63 درصد از رای دهندگان ثبت نام شده دیگر نحوه انجام وظایف ICE را تایید نمی کنند و 55 درصد به شدت مخالف هستند. یک نظرسنجی CNN نشان می دهد که 51 درصد معتقدند اجرای ICE شهرها را ایجاد می کند کمتر با خیال راحت ارقام YouGov نشان می دهد که تایید خالص ICE در یک سال 30 درصد کاهش یافته است. این یک مشکل 50-50 گوه نیست که برندها باید با دقت قدم بردارند. این موضع اکثریت قاطع است. وقتی افکار عمومی دو به یک علیه آژانسی دارید که به فروشگاه های شما حمله می کند و کارمندان شما را دستگیر می کند، سکوت از شما محافظت نمی کند. به طور پیش فرض شما را با اقلیت برابر می کند.
پرونده تجاری برای شجاعت
بر اساس فشارسنج اعتماد ادلمن در سال 2025، 64 درصد از مصرف کنندگان جهانی برندها را بر اساس باورهای خود انتخاب می کنند که نسبت به سال قبل چهار امتیاز افزایش داشته است. بیش از نیمی از آنها می گویند که از برندهایی که تعهد خود را برای رسیدگی به مسائل اجتماعی نادیده می گیرند، کمتر خرید می کنند. نظرسنجی Sprout Social Q3 2025 Pulse Survey نشان می دهد که 63 درصد از Gen Z و 57 درصد از Millennials بیشتر از شرکت هایی که صحبت می کنند خرید می کنند.




